2012. november 18., vasárnap

SÜLT HALACSKA SPENÓT ÁGYON

Áhh.. be vagyok rágva! Ebben a szörnyű időben, amikor kint is minden sötét, nem lehet normálisan lefotózni az ételeket. Hova tegyem a tálat, a tányért, azt az illatosan gőzölgő finomságot, amit sikerült megalkotnom? Sehol egy kis természetes fény.. ááá.. megőrülök ettől. Nem szeretem a novembert, és kész! Természetesen tudom mi a megoldás erre a problémámra, és már folyamatban is van ennek a megvalósítása.. már csak pár hét.. és remélem ragyogni fognak a kész ételeim! ;-)

Sztí látogatott el hozzám vasárnap, amit egy tökéletes lehetőségnek tartottam arra, hogy kipróbáljak egy új halas receptet. Spenótágyon sült halat készítettem, és mennyei lett.. pedig én egyedül csináltam!! :) Ezt adjátok össze! ;-)

Mélyhűtött spenótleveleket vettem, amit előfőztem. Ezzel kibéleltem a sütőtálat, és szárított fokhagymával, sóval szórtam meg. Reszeltem erre egy kis sajtot, majd rátettem erre a két szép szelet filézett halat. Erre szórtam hal fűszert, ismét egy réteg reszelt sajtot tettem rá, majd jöhetett egy kis citrom és a paradicsom. Zsupsz ment a sütőbe, és fél óra múlva már be is járta a kis lakásomat a sült illata.

Bár én így magában ettem meg a spenótos halat - a köret nem az én műfajom - Sztínek készítettem hozzá erőleves-, és tyúkhúsleves kockával főtt rizst. Imádta az ebédet, és én is elégedett voltam. ;-) Nem is tartott olyan sokáig az elkészítése, és a mosogatást is későbbre hagytam..  Mosogatógépet szeretnék!!! Igazán megszánhatna a Mikulás.. :(.. ;-)



2 megjegyzés:

  1. a kaja mögé egy softbox, sokat segíthet :-)

    VálaszTörlés
  2. Ó igen, ha lenne! De már folyamatban a dolog.. egy soft boxnál azért többet szeretnék.:))

    VálaszTörlés