2014. július 12., szombat

TÖLTÖTT CSILLAG


Ultra-kicsi konyhám van. Ha főzni szeretnék, akkor muszáj pár dolgot a szobába átköltöztetnem erre az időre, különben egy tányérnyi helynél nagyobb munkafelületem sincs. Ha valaki meglátogat, mindig kacarászik egy sort a leleményességemen, és kívánja, hogy minél előbb költözhessek az álomkonyhás álomlakásomba.

Ma főztem és sütöttem magamnak a jövő hétre, illetve elkészítettem három királyságosan finom tészta ételt is. Őszintén szólva kipurcantam. Úgy érzem magam, mint aki a bányában töltötte az utóbbi hat óráját.. Szerettem volna edzeni is, de úgy tűnik, a testmozgás holnapra marad.

Hoztam vidékről egy csillagtököt. Leskalpoltam a drágát, majd megtöltöttem túróval és szalámival. Pontosabban: kikapartam a tök belsejét, és kibéleltem szalámi szeletekkel. Túrót fokhagymás vajjal, sóval, borssal kevertem, majd megtöltöttem vele a tököt. Egy tepsibe raktam az alkotást, köré vizet öntöttem, meglocsoltam egy kevés olívaolajjal, és betettem fél-egy órára sülni az előmelegített sütőbe. Petrezselyemmel szórtam az illatos, kész sültet.   


All rights reserved (c) 2014

Ízes, különleges, finoooooooommmm!!! ;-)
Holnap ki is próbálhatod! 

-KockacZukor-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése