Photo by Naky: http://www.facebook.com/naky.photography
All rights reserved (c) 2014
Szerelem színek és illatok, kopogó eső, a vizes föld szaga.. és az illatos konyha.. ;-)
Hozzávalók:
- magos, teljes kiőrlésű kenyér
- 10 dkg kéksajt
- 10 dkg durvára tört dió
- 10 dkg krémsajt
- koktélparadicsom
- petrezselyem
- őrölt szerecsendió, bors
Elkészítés:
Keverjük össze a krémsajtot a kéksajttal, majd adjuk hozzá a megtört diót, és az apróra vágott petrezselymet. Fűszerezzük borssal és szerecsendióval.
Kenjük meg vele a - pirított - kenyér szeleteket.
A koktélparadicsomot tűzzük tűre vagy pálcikára, majd előmelegített sütőben, szilikonlapon, kevés olívaolajjal meglöttyintve süssük addig, amíg el nem kezd pirulni.
A feltéttel megrakott kenyekre helyezzük rá a sült paradicsomokat, és már tálalhatjuk is.
KocakcZukor/ Naky's food photography
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése