2014. szeptember 15., hétfő

ŐSZ - Sajtos-diós kenyér, sült paradicsommal


All rights reserved (c) 2014

Szerelem színek és illatok, kopogó eső, a vizes föld szaga.. és az illatos konyha.. ;-)

Hozzávalók:
  • magos, teljes kiőrlésű kenyér
  • 10 dkg kéksajt
  • 10 dkg durvára tört dió 
  • 10 dkg krémsajt
  • koktélparadicsom
  • petrezselyem
  • őrölt szerecsendió, bors

Elkészítés:

Keverjük össze a krémsajtot a kéksajttal, majd adjuk hozzá a megtört diót, és az apróra vágott petrezselymet. Fűszerezzük borssal és szerecsendióval. 

Kenjük meg vele a - pirított - kenyér szeleteket. 

A koktélparadicsomot tűzzük tűre vagy pálcikára, majd előmelegített sütőben, szilikonlapon, kevés olívaolajjal meglöttyintve süssük addig, amíg el nem kezd pirulni.

A feltéttel megrakott kenyekre helyezzük rá a sült paradicsomokat, és már tálalhatjuk is.

KocakcZukor/ Naky's food photography

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése