Azt hiszem valami baj van velem.. nagy baj van.. Úgy indult el bennem ez a KockacZukros blog írás.. hogy én majd a fotózás és írás szeretete által ráveszem magam a főzésre is.. Ehhez képest a külföldi utamról szjjuuuvenírként mit viszek haza?! Egy konyhai elektromos - általam - pesto készítő masinának nevezett valamit..!!!! Formás na.. megtetszett na.. az alakja na.. Segítség! Segítség! A világom éppen kifordul önmagából? :)))
No de térjünk a tárgyra. Újabb főzőcske! Hústűvel kellett dolgozni.. ami nem volt itthon, így muszáj volt felkerekednünk, és elmenni hústű hajkurászó körutunkra Tesóval.
Juhtúróval töltött bacon-be tekert csirkemell következik kérem alássan.. ;-)
No de térjünk a tárgyra. Újabb főzőcske! Hústűvel kellett dolgozni.. ami nem volt itthon, így muszáj volt felkerekednünk, és elmenni hústű hajkurászó körutunkra Tesóval.
Juhtúróval töltött bacon-be tekert csirkemell következik kérem alássan.. ;-)
Photo by Naky: http://www.facebook.com/naky.photography
All rights reserved (c) 2013
Hozzávalók 4 főre:
1 kg csirkemell
200 gr juhtúró
bacon szalonna
snidling vagy újhagyma
só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A juhtúrót összekeverjük a hagymával, ízesíthetjük fűszerekkel. A csirkemelleket középen kettévágjuk, hogy ki lehessen azt nyitni mint egy könyvet. A "két lap" közé kell betölteni a juhtúrót, majd ezt a "szendvicset" kell belegöngyölni a baconbe. Hústűvel vagy fogpiszkálóval meg kell őket tűzni, és már mehet is a sütőbe 40-50 percre.
-KcZ-
-KcZ-
Photo by Naky: http://www.facebook.com/naky.photography
All rights reserved (c) 2013
Photo by Naky: http://www.facebook.com/naky.photography
All rights reserved (c) 2013
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése