2013. január 25., péntek

SEGÍÍÍÍTSÉG!!! + HÚSTŰ + EGY EGYSZERŰ DE NAGYSZERŰ

Azt hiszem valami baj van velem.. nagy baj van.. Úgy indult el bennem ez a KockacZukros blog írás.. hogy én majd a fotózás és írás szeretete által ráveszem magam a főzésre is.. Ehhez képest a külföldi utamról szjjuuuvenírként mit viszek haza?! Egy konyhai elektromos - általam - pesto készítő masinának nevezett valamit..!!!! Formás na.. megtetszett na.. az alakja na.. Segítség! Segítség! A világom éppen kifordul önmagából? :)))

No de térjünk a tárgyra. Újabb főzőcske! Hústűvel kellett dolgozni.. ami nem volt itthon, így muszáj volt felkerekednünk, és elmenni hústű hajkurászó körutunkra Tesóval.

Juhtúróval töltött bacon-be tekert csirkemell következik kérem alássan.. ;-)


All rights reserved (c) 2013

Hozzávalók 4 főre:

1 kg csirkemell
200 gr juhtúró
bacon szalonna
snidling vagy újhagyma
só, bors

Elkészítés:

A csirkemellet megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A juhtúrót összekeverjük a hagymával, ízesíthetjük fűszerekkel. A csirkemelleket középen kettévágjuk, hogy ki lehessen azt nyitni mint egy könyvet. A "két lap" közé kell betölteni a juhtúrót, majd ezt a "szendvicset" kell belegöngyölni a baconbe. Hústűvel vagy fogpiszkálóval meg kell őket tűzni, és már mehet is a sütőbe 40-50 percre.

-KcZ-


All rights reserved (c) 2013


All rights reserved (c) 2013




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése