Túl gyorsan elfogyott.. este készítettem el, és másnap délutánra már nem volt belőle. Nem túl édes, a tésztája szuper állagú. Fogyasztható reggelire, vagy csak úgy menet közben. Zacsiban vagy dobozban az aprók számára a bármikor bevethető falnivaló. No és ugye mindenmentes. ;-)
Photo by Naky: http://www.facebook.com/KockacZukor
All rights reserved (c) 2016
Hozzávalók:• 230 g zabliszt
• 2 dl laktózmentes tejszín
• 100 g kókuszolaj
• 2 db tojás
• 6 g sütőpor
• 2 ek kakaópor
• 2 db banán
• 4 ek xilit
• 1 tk rumaroma
Elkészítés:
A kókuszolajat, a tejszínt, a tojásokat, az összenyomott banánt, a xilitet, a rumaromát (kihagyható) összekeverjük. A zablisztet is a sütőporral. Majd a száraz anyagot a folyékonnyal. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben a muffinsütő mélyedéseibe muffinpapírokat helyezünk, és megtöltjük a csokis, banános krémmel a mélyedés háromnegyedéig.
180 fokon, légkeverésesen, 15-20 percig sütjük.
Természetesen ez egy alaptészta, amit még csoki darabokkal, gyümölccsel, magokkal, krémmel a tetején gazdagíthattok ízlés szerint.
Photo by Naky: http://www.facebook.com/KockacZukor
All rights reserved (c) 2016
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése